Kalender 2020

Regions turneringen(RM)

Nord – 2 maj i Randers KFUM Fighters.

Syd – 16 maj Seest Boldklub. I samarbejde med DBU på grund af jubilæum for genforeningen.

Øst – Dato kommer snart. Afholdes i Roskilde Røde-Stjerne. Forbunds

Mesterskaberne(FM)

Der skulle være sendt forslag ud til jer alle som vi håber i hurtigt vil svare på så vi kan komme videre med arbejdet. Vi håber om at i vil bakke op om forslaget så FM kan holdes som et endags stævne på Fyn 3 år i træk og hvert 4. år afholdes som et weekend stævne med det helt store setup. Så få svaret mailen til Hans Henning.

Indendørs stævne i Enghaven BK 1 februar. 

Enghaven BK sender selv invitationer ud til dette private stævne, der de sidste mange år har været en kæmpe succes med hurtigt udsolgt i alle rækker. Super flot stævne i Odense.

Årsmøde Lørdag 7 marts.

Bestyrelsen for fodbold i Parasport Danmark afholder årsmøde lørdag den 7 marts 2020. Invitation til dette sendes ud start 2020.

Special Olympics Idræts Festival (SOIF) 2020 i Frederikshavn 15-17 maj

Special Olympics Idræts Festival i Frederikshavn. Se mere på www.so-if.dk , Håber at se rigtig mange igen denne gang. Der vil være en åben turnering i 8 og 5 mands fodbold.

Low Level stævne I Skalborg SK, Aalborg Søndag den 7 Juni 2020.

5-mands stævne for alle D og E hold. Der vil deltage mange hold fra institutioner og Norge til stævnet. Hygge og fair kampe er i fokus denne dag og der er medaljer til alle der deltager. Tilmelding sendes ud slut oktober.

Uge 29 Gothia Cup.

Der er plads til et dansk hold ved årets Gothia Cup i uge 29. Jeg administrerer pladsen og skal kontaktes hvis man ønsker at sende et klubhold der op. Så send mig en mail hvis jeres klubhold gerne vil ligge billet ind på pladsen. Til Gothia Cup er der 30 hold der deltager fra hele verden. Alle spiller 7-mands fodbold og man kan tilmelde sig alle niveauer.

Uge 31 Norway Cup.

Vores landshold deltager med 6 hold til denne turnering.

Sommerbold på Heden 29 august 2020.

29 august afholder Hammerum fodbold igen Danmarks flotteste fodbold turnering. Der er tradition for at rigtig mange hold deltager til denne turnering. Invitation kommer ud senere.