Få besøg ef en fra Parasport Fodbold hos jer!

Vi vil på Parasport Fodbold´s vegne gerne udbrede kendskabet til vores fodbold til alle der er interesseret. Så er i en forening, klub, efterskole eller andet, så kontakt os i bunden af denne side. 

Vi kan besøge jer med en fra bestyrelsen, som kan fortælle om hvordan man bliver en del af vores fodbold. Vi kan også fortælle om vores projekter som der kan læses mere om andet sted på hjemmesiden. 

Vi har de bedste frivillige trænere der alle har års erfaring med træning af udviklingshæmmede. De kommer gerne ud og fortæller om det at træne målgruppen, hvilke positive oplevelser det giver og efaringer fra rejserne med spillerne. Skal man starte et nyt hold op kan vores trænere være med omkring første træninger hvis man har brug for det. 

Har i et arrangement hvor i gerne vil have et oplæg om Parasport Fodbold set fra en spillers syn, så kommer vores spillere gerne ud og holder et foredrag. 

 

Så mulighederne er mange. Kontakt os gennem en besked her nederst på siden, så finder vi ud af hvad i vil få mest ud af ved et besøg fra os.