CP Landsholdet er sat på pause.

CP landsholdet er midlertidigt flyttet over til Bredde Udvalget under Parasport Danmark. Vi arbejder fra bestyrelsens side tæt sammen med Bredde Udvalget på at udarbejde et nyt koncept og finde en ny ledelse til holdet, så vi hurtigt kan få holdet op at køre igen. 

Mvh 

Allan Nielsen formand for idræts udvalget i fodbold. 

Landsholdstræner- og holdlederteam til CP-fodbold. - Parasport Danmark søger et træner- og holdlederteam til CP-fodboldlandsholdet.

Spillere på landsholdet har typisk en lettere grad af spasticitet. Det danske landshold er udviklet herover de sidste 10-15 år og er aktuelt nummer 17 på verdensranglisten. Målet er at forbedre denne placering i løbet af de kommende år.

Holdet består pt af en bruttotrup på ca. 18 spillere (der spilles 7 a side), som træner i almindelige fodboldklubber på serie-niveau. Der skal organiseres 5-8 årlige træningssamlinger (1 og 2 dage), og vi forventer, at holdet deltager i 1-2 træningsturneringer i Europa og hvis kvalifikations opnås i én turnering hvert andet år på europæisk eller verdensplan. Typisk turneringer over 10 – 14 dage.

Landsholdsspillere rekrutteres dels fra almenfodboldklubber, hvor der er spillere med en let grad af CP, og dels fra vores talenthold, hvor vi har en trup på 15 – 20 spillere.

Vi forestiller os et hold- og trænerteam på 3-4 personer, som samlet skal dække trænerfunktioner (herunder målmandstræner) og holdlederfunktioner (planlægning af træningssamlinger og deltagelse i stævner i udlandet).

Vi forventer at landsholdets trænere har træneruddannelse og trænererfaring på min. serie 1 niveau. Teamet kan være unge på vej frem eller rutinerede, som har lyst til at prøve noget nyt.

Ud over flotte titler som landsholdstræner og landsholdholdleder kan vi tilbyde 5.700 kr. i skattefrie godtgørelser og kørepenge.

Læs mere om international CP-fodbold her: https://www.ifcpf.com/

Se videoklip med CP-fodboldlandsholdet her: https://www.youtube.com/watch?v=1jzEQApC-Nk

Ansøgningsfrist den 1.5. 2019.

Yderligere spørgsmål ved henvendelse til:

- Mogens Stougaard Karlsen, fodboldudvalget, 29887401 eller mail: mogenskarlsen@hotmail.com

- Søren Jul Kristensen, breddechef, tlf. 20306088 eller mail: sjk@parasport.dk

Ansøgning sendes til: ldk@parasport.dk